30-12-11

Gesprek met Schaap

Hij zegt dat we een hele goede relatie hadden. 

Hij zegt dat hij nooit gedacht had dat we uiteen zouden gaan. 

Hij zegt dat hij wil dat het goed gaat met mij. 

Hij zegt dat het fout was om zo snel een nieuwe relatie te beginnen. 

 

En waarom zijn we nu weer uiteen? 

 

Ik hou van u, Schaap, en ik mis u verschrikkelijk. Ik had mij echt al voorstellingen gemaakt: wij over 60 jaar, gezellig in een rolstoel, hand in hand, met onze valse gebitten samen in een glaasje water, mijmerend over ons gezamenlijk verleden, over de kinderen en kleinkinderen... 

Ik hou van je. Waarom toch... 

18:33 Gepost door ikke | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Omg, die kerel dumpt je, gaat er meteen met een ander vandaar, laat jou in een puinhoop achter, en komt dan wat zielig doen met zulke uitspraken, zodat jij nog een grotere puinhoop wordt omdat je blijft hopen, terwijl hij totaal niet van plan is om terug te komen - anders had hij dat al lang gedaan...
Sorry voor deze harde woorden maar ik kan niet anders dan boos worden op jouw Schaap omdat hij zulke vreselijke dingen zegt!!

Gepost door: LJ | 31-12-11

Hij wou niet zielig doen en wou mij geen hoop geven, hij zei gewoon de waarheid. Ik heb dat eruit gehaald omdat mij dat het meeste trof - hoe kan het toch, dat we zo een goede relatie hadden, dat we zo gelukkig waren, dat we alletwee dachten dat het voor altijd was, en dat we toch uiteen zijn?

Ik ben alleszins blij dat ze zijn kant ook eens gehoord hebben. Ze zeggen daar allemaal dat ik onze relatie idealiseer. Nee, het wás gewoon zo een fantastisch goede relatie - tot het moment dat hij die collega leerde kennen, dan is alles beginnen misgaan. Maar zelfs dat lijkt mij niet onoverkomelijk, als hij gewoon maar de relatietherapie een kans had gegeven, maar daar geloofde hij op voorhand al niet in...

Gepost door: Ladybird | 01-01-12

Jammer dat hij zijn grote fout niet inziet of alleszins niet meer wil goedmaken. Ik denk dat hij door zijn gedrag - en niet door zijn woorden, die uitdrukken dat hij spijt heeft van wat er is gebeurd zonder expliciet te zeggen dat hij iets aan de huidige situatie wil veranderen - duidelijk maakt dat hij goed zit waar hij nu zit en dat hij niet alles wil omgooien om weer bij jou te zijn. Dat ga je op den duur moeten accepteren..... Ik wens je alleszins nog veel succes!

Gepost door: LJ | 01-01-12

Ik ga helemaal akkoord met LJ. Dat Schaap spijt heeft van de manier dat hij te werk is gegaan, maar terugkomen zal hij niet.

Gepost door: Alice | 02-01-12

Ik weet dat hij niet terugkomt, maar dat doet enorm veel pijn, en ik mis hem elke seconde van de dag... Zeker nu met de feestdagen, ik heb daar niets van plezier aan beleefd.

Gepost door: Ladybird | 02-01-12

Ik vind het echt erg voor je! Hopelijk wordt 2012 een veel beter jaar voor je. Ik weet dat het nu misschien onmogelijk lijkt, maar 12 maanden zijn heel wat!

Gepost door: Alice | 02-01-12

Tja, slechter lijkt mij moeilijk... Hoewel er nog heel veel mooie momenten met Schaap waren ook. Eerst hier uit geraken, in de psychiatrie word je echt alleen maar zotter...

Gepost door: Ladybird | 03-01-12

De commentaren zijn gesloten.