17-12-11

Misverstand

Ik hoorde een mooi Nederlandstalig liedje op de radio, en zette een zinnetje eruit op mijn Facebookstatus. 

Nu heb ik een aantal buitenlandse "vriendjes" op Facebook, mensen die ook Farmville en zo spelen, en geen Nederlands kunnen. 

 

Eén ervan postte de reactie: "Tried typing with your eyes closed? I do that all the time!"

 

En zo toch eens goed hartelijk kunnen lachen... 

 

Voor de eerste keer in lange tijd had ik iets waar ik over wou schrijven dat niets met Schaap te maken had. Ik moest ervan profiteren... 

09:51 Gepost door ikke | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Ik ben blij om te lezen dat iets u heeft doen lachen :). Het is heel begrijpelijk dat in je huidige situatie het erg moeilijk is om te kunnen lachen, maar beetje bij beetje gaan er meer dingen komen waar je mee zal kunnen lachen :-).

Gepost door: justm3 | 17-12-11

Olé! (ik was eerst niet mee :p)

Gepost door: Me | 17-12-11

Da's goed! Da's super zelfs! Kleine lichtpuntjes maken het leven van iedereen draaglijk in deze grijze winterdagen. Trek u daaraan op. En hé, schrijf en blog zoveel je wil over de dingen die je bezighouden.

Gepost door: LJ | 17-12-11

Tja, maar dan zou de blog wel héél eenzijdig worden. Altijd over hoe ik Schaap mis, hoe ik hem graag zie maar toch ook weer een beetje haat, altijd Schaap dit, Schaap dat. En ik word er zelf ook niet beter van, want ik heb alle clichés ("dat heeft tijd nodig", "hij is u niet waard", "ge zijt nog jong", "ander en beter") al honderdduizend keer gehoord en ik mis hem nog altijd heel hard. Ik kan nog massa's mooie herinneringen ophalen, er komen heel vaak dingen boven (zoals dat hij mij heel mooi vermeld had in het voorwoord van zijn thesis) waardoor ik hem nog meer mis en het allemaal nog minder snap. Ik heb vorige week mijn verjaardag in de psychiatrie gevierd, waar ik een jaar geleden die gevierd heb met Schaap, een boekje met babynamen cadeau gekregen heb van hem, samen met hem ben gaan eten en gaan shoppen en een koffietje gaan drinken en naar de les gegaan... Het contrast is dan ineens wel héél groot.

Sowieso kan ik maar een beperkt aantal uren op internet waar ik nu zit, en moet ik daarvoor in een cafetaria gaan zitten waar iedereen ziet waar je mee bezig bent, dus dat is niet ideaal...

Gepost door: Ladybird | 17-12-11

Niet veel privacy om te bloggen inderdaad... Maar deel zoveel met ons als je wil he, je kan de reacties uitschakelen ;-)

Gepost door: LJ | 20-12-11

Dan wordt het eenzijdig... ik snap dat goeie herinneringen blijven naar boven komen... en steken, en pijn doen... Ik probeer ook aan de minder goeie kanten te denken (maar dat weet je), maar dat helpt op zo'n moment uiteraard weinig...
Blijf het gewoon maar van u afschrijven... baat het niet, schaadt het niet...

Gepost door: Me | 20-12-11

De commentaren zijn gesloten.