01-11-11

Crash

Het zat er aan te komen: vorig weekend ben ik fameus gecrasht. Ik wil er nu niet te veel over zeggen, ik wil eerst zelf begrijpen wat er gebeurd is. Alleszins zal het hier de komende weken wat stiller zijn, ik verblijf nu ergens anders om tot rust te komen.

Het leven zonder Schaap is echt zwaar...

19:02 Gepost door ikke | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Ik maakte me al zorgen, wou je vandaag al een mailtje sturen omdat je de afgelopen dagen zo stil was. Ik hoop dat er niets te ernstig is gebeurd en dat je professionele hulp zoekt moest je het nodig hebben.

Veel sterkte! Probeer door te bijten en niet op te geven!

Gepost door: justm3 | 01-11-11

Danku, maar het is heel moeilijk. Ik kan niet meer, ik kan en wil niet meer vechten, ik kan en wil niet leven zonder Schaap. Als hij het al niet uithoudt met mij, heeft het allemaal geen zin meer... Het doet veel te veel pijn, ik zie hem verschrikkelijk graag, en hij heeft een ander, dus zelfs hopen kan ik niet meer, dat was het enige dat ik nog had...

Gepost door: Ladybird | 05-11-11

Ik weet heel goed hoe ge u nu voelt. Nadat ik verkracht ben geweest heb ik post traumatische stress stoornis gekregen. Ik had het gevoel dat iedereen leefde en dat ik stil stond. Dat ik geen hoop, geen geloof en geen toekomst meer had. Ik had het gevoel alsof ik maar aan het vallen en het wegglijden was zonder ergens houvast aan te hebben. En ik heb mij toen verschrikkelijk eenzaam gevoeld. Elke dag voelde aan als overleven ipv leven.

Maar opgeven is echt geen optie. Ik weet dat het enorm zwaar is, maar probeer momenteel gewoon van dag tot dag te leven. En probeer om toch een beetje te genieten, al is dat van een leuke film kijken, een badje nemen en wat proberen ontspannen of iets anders dat gij persoonlijk leuk vindt. En langzaam aan gaat ge merken dat elke dag een heel klein beetje dragelijker wordt. En met de tijd gaat ge steeds sterker en sterker worden.

Nu op dit punt in mijn leven kan ik echt oprecht zeggen dat ik gelukkig ben. Ik voel mij sterk en ik heb enorm veel vertrouwen in het leven. En als gij elke dag blijft volhouden, dan ben ik er zeker van dat ge in de toekomst op een bepaalde moment u ook zo gelukkig gaat voelen, en dat ge een man gaat ontmoeten die u alles geeft wat ge verdient.

Luister eens naar deze speech: http://youtu.be/23-0O8i5OzU

Het gedeelte van "connecting the dots" klopt enorm. Toen ik het zwaar had, zag ik er het nut helemaal niet van in, terwijl ik nu zie dat die periode één van de vele 'dots' in het leven is. Probeer een beetje een manier te vinden om vertrouwen te hebben in het leven :-).

Gepost door: justm3 | 06-11-11

De commentaren zijn gesloten.