29-10-11

Kan niet meer

Ik ben compleet op, het gaat echt niet meer. 

Ik had vandaag repetitiedag, samen met Schaap. Ik heb hem alleen uit de verte gezien, niet mee gesproken, maar het deed toch vreselijk pijn. Ik heb de hele tijd zitten wenen en snotteren, hopend dat niemand het zou zien - gemakkelijk als ze je op de eerste rij zetten :s. Nu, niemand die iets gevraagd heeft, niemand die zich bekommerde om mij - op twee na misschien. Na een uur in de namiddag ben ik het afgetrapt, ik heb gezegd dat ik mij niet goed voelde en ben naar huis gegaan. Ik voel mij effectief vreselijk, maar vooral in mijn hoofd dan... Als ik zie hoe Schaap zit te lachen met iedereen, hoe hij vrolijk doet, als ik denk aan hoe hij al een paar weken een ander heeft... Het doet verschrikkelijk veel pijn, ik kan het echt niet verdragen. Ik hou van hem, hij is de liefde van mijn leven, maar als ik zie hoe hard hij mij al vergeten is... Ik snap het echt niet. Ik voel mij compleet waardeloos, alsof onze relatie niets betekende voor hem, alsof hij mij nooit graag gezien heeft, alsof die 5.5 jaar maar een illusie was. 

Ik weet niet wat ik moet doen nu... Het liefst zou ik gewoon in mijn bed kruipen, wakker worden en zien dat alles maar een nachtmerrie was. Of gewoon niet wakker worden... Want dit hou ik niet uit, ik kan het niet aan. Ik leef liever niet meer dan dat ik zonder Schaap moet leven. Zelfs al is hij het niet waard... 

15:39 Gepost door ikke | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

O vreselijk, ik begrijp precies hoe je je voelt, en hoeveel pijn het moet hebben gedaan voor je dat hij zo vrolijk doorfladdert met zijn leven alsof er niets is gebeurd terwijl jij het gevoel hebt dat alles is ingestort en dat je leven gedaan is! Met hem in 1 ruimte zijn lijkt dan ook onmogelijk veel zeer te doen momenteel! Misschien moet je een tijdje wegblijven van de repetities, als je daardoor niet te veel mist? Kan dat niet?

Gepost door: LJ | 29-10-11

Ik heb het nog niet meegemaakt dus ik kan niet echt begrijpen hoe jij je voelt maar eh... Ik wil je wel graag een virtuele *knuffel* geven.

Gepost door: Voetje | 31-10-11

Probeer hem zo weinig mogelijk te zien. Elke confrontatie uit de weg gaan. Anders blijf je je maar slecht voelen. Maak afspraken met je vriendinnen, verzet je zinnen. Plan je dag goed vol. Komaan, je kunt dat.

Gepost door: HansDeZwans | 03-11-11

Dag goed volplannen is om bepaalde redenen moeilijk momenteel... Alles ligt nu wat stil. En misschien maar best, want ik kan niets aan momenteel.

Ik mis hem verschrikkelijk hard, ik wil alleen maar bij hem zijn... Ik kan niet meer kwaad zijn, want of ik hem nu zie of niet zie, ik hou verschrikkelijk veel van hem, en ik wil alleen maar terug zijn lief zijn, terug voor hem zorgen, terug in zijn armen liggen. Ik hou van hem, ik zie niet in hoe dat ooit zal veranderen, hij is en blijft voor altijd de man van mijn leven.

Gepost door: Ladybird | 05-11-11

De commentaren zijn gesloten.