25-10-11

Ik haat hem

IK HAAT HEM IK HAAT HEMIK HAAT HEMIK HAAT HEMIK HAAT HEMIK HAAT HEMIK HAAT HEMIK HAAT HEMIK HAAT HEMIK HAAT HEMIK HAAT HEMIK HAAT HEMIK HAAT HEMIK HAAT HEMIK HAAT HEMIK HAAT HEMIK HAAT HEMIK HAAT HEMIK HAAT HEMIK HAAT HEMIK HAAT HEMIK HAAT HEMIK HAAT HEMIK HAAT HEMIK HAAT HEMIK HAAT HEMIK HAAT HEMIK HAAT HEMIK HAAT HEMIK HAAT HEMIK HAAT HEMIK HAAT HEMIK HAAT HEMIK HAAT HEMIK HAAT HEMIK HAAT HEMIK HAAT HEMIK HAAT HEMIK HAAT HEMIK HAAT HEMIK HAAT HEMIK HAAT HEMIK HAAT HEMIK HAAT HEMIK HAAT HEMIK HAAT HEMIK HAAT HEMIK HAAT HEM. 

 

Ik heb nooit iemand zo graag gezien als Schaap, nooit heeft iemand mij zo veel pijn gedaan. Wat is er toch mis met mij, waar heb ik dit aan verdiend? 

Honderden keren heb ik hem mijn verontschuldigingen aangeboden, heb ik gevraagd voor een tweede kans. Al die tijd had hij al een ander, waar hij niet van gebaarde... Maar bleef hij integendeel nog flirten met mij, insinuaties maken, zeggen hoe mooi en aantrekkelijk hij mij vond. 

Als ik iets op Facebook zet - geen scheldwoorden, gewoon: Ge moogt fier zijn op uzelf -, dan verwijdert hij dat - want o wéé als iemand iets slechts over hem zegt he. Hij had maar moeten nadenken voor hij dingen deed waar hij zich voor schaamde. 

 

Ik haat hem zo hard, ik kan echt niet meer, ik ben compleet kapot... Ik heb alles voor hem gedaan, hem al mijn liefde gegeven, en waarom? Om daarna uitgespuwd te worden? Om mijzelf te laten vertrappelen, misbruiken, uitlachen, inwisselen gelijk een versleten broek? 

 

Ik kan niet meer... Ik voel mij vies, ik haat mijzelf, ik schaam mij zo hard. Ik heb aan hem dingen gezegd die ik nooit aan iemand anders gezegd heb, ik heb mij letterlijk en figuurlijk helemaal blootgegeven, dat had ik nooit voor iemand anders gedaan, en ik had nooit gedacht dat ik dat zou kunnen met iemand. Nu is dat allemaal weg... Niemand had dat zien aankomen, niemand had zo'n gedrag verwacht van hem, niemand had verwacht dat hij zo laag zou vallen. Mijn broer en zijn vriendin wonen 3.5 jaar samen, maar mijn ouders hadden nog altijd meer vertrouwen in Schaap en ik als koppel dan in hen. En veel mensen die ons samen zagen dachten: die twee komen wel weer terug samen. Maar zie nu... 

 

Ik kan niet meer, ik ben stikkapot. Alles wat ik had, alles wat ik liefhad, is allemaal weg, verdwenen. Ik kan niet meer, ik wil niet meer leven, ik ben alles kwijt, ik verdien het niet van nog te leven... Als de man van wie ik het meeste hou op de hele wereld mij al niet meer wil, mij al niet meer genoeg vindt, waarom zou ik dan nog moeite doen? 

 

Ik kan niet meer... Ik hou van hem en ik haat hem tegelijkertijd. En ik haat mijzelf,  meer dan alles. Ik heb een kwart van mijn leven verspild aan die bedrieger, aan die smeerlap, en daarmee massa's andere kansen laten schieten. Ik wou trouwen en kindjes krijgen, de rest deed er niet toe, en nu kan dat allemaal niet meer... 

 

Ik kan niet meer, ik wil hier weg... 

 

14:22 Gepost door ikke | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Damn, dat zijn hele zware woorden hierboven... *slik* Ik weet niet goed wat daarop te zeggen of hoe ik je kan troosten. Ik luister beter dan ik praat he...
Je hebt nu totaal geen hoop meer hebt voor de toekomst, voor eender welke toekomst, omdat je tot nu toe geloofde in slechts 1 toekomst namelijk 1 met Schaap. Maar geloof mij er is ALTIJD leven na een relatie. Je hebt je EIGEN toekomst nog, eentje zonder Schaap en ja de gedachte daaraan doet pijn, je moet weer vanaf 0 beginnen.
Je ziet nu geen lichtpuntjes meer, niks lijkt nog leuk zonder hem, niets is nog de moeite waard, waarom zou je niet gewoon dag en nacht in bed blijven liggen en hopen dat als je wakker wordt, alles 1 lange nachtmerrie bleek maar dat alles nu weer oké is?
Het leven is geen film die je snel kan doorspoelen. Net de minder leuke delen gaan zo traag als het boemeltreintje tussen Mechelen en Antwerpen, maar ook daar moet je doorheen. Het licht aan het einde van de tunnel zal jou opnieuw hoop in het leven en de toekomst brengen. Zonder 'de liefde van je leven' en met je enorme teleurstelling in de liefde kan je echt wel verdergaan maar ik begrijp dat je je dat nu niet kan of wil voorstellen, je zit nog in de ontkenningsfase ook al ben je zo woedend je ziet hem nog altijd graag (haat & liefde liggen immers dicht bij elkaar).
Je zal je eigen leven weer opbouwen, net zoals Hans dat heeft gedaan, en je leven wordt nog een pak langer zodat dat Schaapkwartje uiteindelijk misschien 5% wordt en 'niets' meer lijkt, slechts een slechte herinnering uit een ver verleden. Ooit!

Langs de andere kant heeft jouw verhaal van de laatste weken en vooral dat wat ik vandaag allemaal las mij eens te meer doen beseffen door wat voor hel ik Teamo heb gesleurd toen ik besloot met iemand anders een toekomst op te bouwen en hem daarbij zomaar aan zijn lot overliet als de versleten broek die je hierboven noemt. Ik denk niet dat Schaap ook maar voor 1% snapt hoeveel pijn hij je heeft gedaan, tot hij misschien ooit eens in dezelfde situatie terechtkomt.

Als je erover wil praten, dan weet je mij te vinden he...

Gepost door: LJ | 25-10-11

Ook al doet het momenteel veel pijn en word je gedwongen en totaal andere weg in te slagen,....is het mss niet slecht om de situatie te aanvaarden en ze los te laten,......hij is niet waard dat jouw leven on-hold staat,.......dat je zoveel tranen om hem vergooit,......en ook al zie je het nu nog niet, je zal hierdoor enkel sterker worden.
Je bent verantwoordelijk voor je eigen geluk, niet schaap,........veel sterkte
Misssexandthecity

Gepost door: Misssexandthecity | 25-10-11

Ik leef heel erg met je mee!

En dat kwaad zijn is een deel van het verwerkingsproces. Dus roep en tier en scheld en brul en gil en huil maar zoveel je wilt en zolang je er nood aan hebt.

En gooi die jongen in 's hemelsnaam van je facebook! Je pijnigt jezelf er alleen maar mee.

Dikke knuffel

Gepost door: Tita | 25-10-11

De commentaren zijn gesloten.