10-10-11

En toch...

En toch is er een klein stukje van mijn hart, een klein, dom, naïef romantisch stukje dan wel, dat hoopt dat hij op een dag volwassen is geworden... Dat hoopt dat hij van gedacht verandert, dat hij wat we hadden niet wil opgeven, dat elke keer dat de lichten buiten aangaan hoopt dat hij het is. Het stukje dat, als hij "onze" liedjes "liket" op Facebook (waaronder het liedje waarop hij mij ten huwelijk gevraagd heeft), denkt dat het misschien niet enkel nostalgie is dat hem daartoe aanzet, maar hoopt dat hij de hint begrijpt.

Geef toe, het zou toch superromantisch zijn moest hij hier ineens voor mijn raam staan. En nee, ik weet dat het niet gemakkelijk zou zijn, dat het lang zou duren voor we er over geraken, dat het nooit meer zal zijn zoals vroeger, dat we grote problemen hebben en gehad hebben, en dat we zeker niet vanavond ineens terug een koppel zouden zijn, maar dat stukje denkt dat liefde alles overwint, wat er ook gebeurt. Kijk naar La Jungfrau en Teamo... Mijn grote voorbeeld.

Ik vind dat ik mijzelf toch nog een laatste uurtje hoopvol, gelukkig en verliefd zijn mag gunnen... Al weet ik op voorhand dat het tevergeefs zal zijn...

Waarom toch, mijn liefste Schaapje, waarom...   

20:27 Gepost door ikke | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Ik denk dat de (al dan niet valse) hoop die je blijft koesteren in dit stadium nog normaal zijn. Ik zou dat ook lang blijven koesteren moest mijn vriend er een punt achter zetten.

Gepost door: justm3 | 10-10-11

Wauw wat een compliment voor ons... Maar bij ons is het verschil dat we er allebei aan willen werken. Oké we zijn ook uit een heel diep dal omhoog aan het klimmen, maar dat doen we samen. Schaap heeft het duidelijk opgegeven... die danst alleen rond op zijn bergtop.

Gepost door: LJ | 11-10-11

Ja, hij danst daar alleen rond, en hij vindt het nog leuk ook... Hij heeft wel zijn vriendjes en bitcherige vriendinnetjes, maar gaan die hem verzorgen als hij ziek is? Gaan die zijn puisten uitduwen, zijn rug afdrogen, naar zijn gezaag luisteren? Gaan die hem steunen als hij naar zijn Formule 1 wil kijken, gaan die hem proberen te verrassen, gaan die smurfjes voor hem kopen, gaan die voor altijd van hem houden? Ik denk het niet... Hij ziet zelf niet in wat hij gedaan heeft. Hopelijk komt zijn klop nog... Maar dan is het te laat. Ik heb heel veel liefde, en ik verdien iemand die mij evenveel liefde teruggeeft, bij wie ik ook op de eerste plaats kom, die hetzelfde wil als ik en hetzelfde blíjft willen.

Gepost door: Ladybird | 11-10-11

Zo is dat!!

Gepost door: LJ | 11-10-11

De commentaren zijn gesloten.