23-09-11

Lef

Ik heb een mail gekregen van Schaap: 

Weet je al iets meer over de verhuis? Een ruwe schatting of zo? Ik moet zorgen dat ik een plaats heb om te wonen...

 

Je moet toch maar lef hebben. Hij dumpt mij, na 5.5 jaar, zonder duidelijke reden, na mij superlang vernederd en gekwetst en belogen te hebben. Hij wil zelf niet verhuizen, dus moet ik - een week  voor het begin van het nieuwe academiejaar - halsoverkop iets gaan zoeken. En dan komt hij klagen over dat hij ergens moet kunnen wonen? 

Ik ga maar wat wachten om te antwoorden, tot ik wat gekalmeerd ben. Heb zin om met dingen te smijten... Alweer: hoe kan hij zo apathisch zijn? Hoe kan het dat al die liefde en al die gevoelens zo snel verdwenen zijn? 

 

10:30 Gepost door ikke | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

OMG die kerel verdient een goed pak slaag. Over 'ego' gesproken...
Hij kan toch wel ff terug bij z'n ouders gaan logeren, of bij die vriend waar hij nu zit? Wat een harteloze zak!

Ik zou niks terugmailen, laat hem maar sudderen! En doe maar op je gemak hoor meis, hij heeft je al genoeg gekwetst, doe die verhuis maar rustig aan 't zal pijn genoeg doen om al je spullen daar weg te halen. En nogmaals: als je hulp nodig hebt...
xxx

Gepost door: LJ | 23-09-11

Zie, dat doet nu eens zo'n deugd, eens gelijk krijgen van iemand... Ik heb hem geantwoord: "Vind je nu zelf niet dat je wel veel lef hebt?" - en ik voelde mij daar al schuldig over. Gelijk Schaap onaanspreekbaar is de laatste tijd... Ik had gehoopt dat hij mij toch wat begon te missen, maar blijkbaar is hij nog altijd even koud en apathisch als daarvoor.

De verhuis is gepland voor de 1ste oktober, nog een week in "ons" appartementje wonen dus... :s.

Gepost door: Ladybird | 23-09-11

Je hoeft je niet schuldig te voelen hoor... Jij bent op dit moment het slachtoffer, hij is je op z'n minst een antwoord op je vragen verschuldigd. Wees maar boos op hem, dat doet minder pijn dan hem missen...

Gepost door: LJ | 23-09-11

Ik zou er geen energie meer insteken. Als ik je verhalen lees is hij het echt niet waard!
Het is moeilijk om uit een relatie te stappen als je de persoon nog graag ziet, maar daar kom je wel overheen.
Volgens mij heeft hij van je geprofiteerd dat je hem zo aanbid. Geloof me als je iemand graag ziet dan behandel je die niet zoals hij jou behandeld. Je maakt het niet van dag op dag uit en doet er niet steenkoud over dan...

Veel sterkte meid!

Gepost door: Nathalie | 24-09-11

'Hoe kan het dat al die liefde en al die gevoelens zo snel verdwenen zijn?' Is volgens mij maar één antwoord op: hij heeft gevoelens gekregen voor iemand anders. Toegeven zal hij dat nooit, geloof me maar.

Gepost door: HansDeZwans | 26-09-11

Ja Hans ik denk ook dat wat je zegt, klopt. Hij was immers verliefd geworden op die collega? Bij mij waren mijn gevoelens voor Teamo ook ineens weg... Je kan gewoon geen gevoelens hebben voor 2 mensen tegelijk - enfin ik toch niet!

Gepost door: LJ | 26-09-11

Man man man, schaap is niet goed bezig, hoe meer ik over hem lees hoe meer ik mijn wenkbrauw optrek. Nu zit je nog met veel verdriet, maar eens die fase voorbij is ga je denk ik echt wel blij zijn dat die relatie niet is blijven duren :-)

Wederom, hij komt nogal gevoelloos en klootzakkerig en egoïstisch over...

Gepost door: justm3 | 30-09-11

De commentaren zijn gesloten.