28-07-11

In de rouw

*om het verlies van mijn inspiratie, wat ervoor zorgt dat ik ofwel niet meer schrijf, ofwel niet verder geraak dan korte, anekdotische, in puntjes opgedeelde berichtjes. 

*om de fantastische Amy Winehouse, naar wiens derde cd ik al lang uitkeek, maar omdat de vorige post ook al een rouwpost was, twijfelde of ik hier wel dat soort blog van wil maken. 

*om de ingebouwde dvd-speler van mijn klein tv'tje, die het na veelvuldig gebruik gisteren begeven heeft - uiteraard net voor de laatste aflevering van een spannend seizoen Dexter, het was blijkbaar té spannend. 

*om mijn zelfwaardegevoel, nadat ik gisteren bij de dokter (omwille van een knieprobleem) in ganzenpas moest rondlopen, in mijn flashy roze onderbroek, en nog omgevallen ben ook.

*om mijn favoriete bakker, die binnenkort met pensioen gaat, en mijn twee favoriete boekwinkels, die naar het schijnt alletwee te koop staan. 

*(hopelijk) om mijn shopverslaving, die ik zo goed mogelijk probeer af te bouwen - al een week niets meer gekocht, behalve taartjes. Al is het moeilijk, sinds het begin van mijn voornemen al twee keer hervallen (één keer met borduurwerkjes, één keer met twee boeken en drie cd's). 

*om het recht van te spreken over mijn "kleine zusjes", aangezien de jongste al 17 geworden is deze week. 

*om mijn psychologe en binnenkort mijn psychiater, omwille van zwangerschapsverlof - ik begin schrik te krijgen van zwanger te worden door gewoon dat gebouw binnen te gaan. 

*om het kunnen uitslapen, aangezien ik over een dikke maand met mijn stage begin. 

11:27 Gepost door ikke | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Ik zou ook moeten afkicken van mijn shopverslaving. Maar dingen kopen is gewoon zo leuk! En uitslapen, dat is idd een luxe, een aangename luxe die ik maar een keer of drie per maand meemaak!!

Gepost door: LJ | 28-07-11

Ja, het is veel te leuk, ik sta terug op 0 :s. Allemaal uw schuld, gij had mij nieuwsgierig gemaakt naar de Promod :p. Maar de Lola en Liza was erger... Eerste keer dat ik daar binnenging, maar die gaat toch ook op de rode lijst :p.

Gepost door: Ladybird | 28-07-11

Inderdaad allebei héél leuke winkels, te vermijden als je krap bij kas zit ;) Sorry !!

Gepost door: LJ | 03-08-11

De commentaren zijn gesloten.