19-04-11

Literaire lenteschoonmaak

Oh, wat doen ze ons toch aan, de mensen van Joos op Radio 1... Ze geven het ganse pakket van de Literaire Lente weg, aan één luisteraar. Voorwaarde: je moet zeggen welk boek uit je eigen collectie je wil wegdoen en waarom. De origineelste motivatie wint... 

Wat een hartverscheurend idee! Ik hou van al mijn boeken. Ok, ik zou er misschien ook wel wat moeten wegdoen, mijn kasten puilen uit. Maar om er nu één uit te kiezen? (Ik heb ook nog altijd niet door of je het effectief moet weggeven of dat het puur hypothetisch is :p). En een originele motivatie vinden is ook moeilijk - met "ik heb het dubbel" zal je niet ver geraken :p. Ze noemden al een luisteraar die een kinderbijbel had die hij gekregen had van Roger Vangheluwe, daar kan ik niet tegen op ;-). 

15:44 Gepost door ikke | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Misschien moet ik meedoen. Heb net een hele doos boeken klaarstaan die ik ga weggooien. En ik verzin er wel een orginele reden bij. :D
Ga mijn boeken denk ik trouwens eens op mijn blog gooien, zien of er geinteresseerde zijn.
Enige nadeel... wij lezen hier thuis enkel in het engels. Dus al onze boeken zijn engels. Misschien mag ik daarom al niet meer meedoen aan de wedstrijd?

Gepost door: Alice | 20-04-11

Goh goh goh, ik heb ook enkel dubbele boeken die ik wil wegdoen... Kan het anders niet over m'n hart krijgen om mijn kast leeg te maken!!

Gepost door: LJ | 20-04-11

@Alice: een boek is een boek... Zouden ze telefoonboeken aanvaarden? ;-)

Ik heb geen dubbele boeken (voor zover ik weet)... Nog niet. Ik heb onlangs wel héél hard staan twijfelen: ik had een héél goedkope pocketversie van een klassieker, en ik zag ineens een hele mooie, nieuwe, hardbackversie van dat boek staan... Heel verleidelijk, toch.

Gepost door: Ladybird | 20-04-11

terwijl engeland slaapt,van david leavitt
mijn schoonvader is gestorven toen ik dit boek las terwijl ik waakte bij zijn ziekbed,als ik het boek zie denk ik weer terug aan die droevige dagen,en ja ,ik zou het best uit het boekenrek halen.

Gepost door: rita hostens | 21-04-11

@Rita: Dat kan ik wel begrijpen...

Ondertussen staat er op de site dat de winnaar bekend is. En ik was nog aan het nadenken!

Gepost door: Ladybird | 22-04-11

De commentaren zijn gesloten.