27-12-10

Ladybird - sneeuw: 0 - 3

Jep, na een maand sneeuw en gladheid, waarin ik tot mijn eigen verbazing nog nooit gevallen was (wel een aantal onelegante uitschuivers, maar zolang ik op mijn voeten blijf staan noem ik dat niet vallen), was het deze morgen zover. Ik ben op mijn achterwerk beland. En niet één keer, nee, drie keer op twintig meter of zoiets :p. 

Ja, het lag enorm glad. De eerste keer viel ik toen ik een weinig bewoonde straat wou oversteken. Spekglad... De tweede keer was toen ik nét was rechtgeraakt van de eerste keer :p. Ik vond er dus niets beters op dan op mijn achterwerk naar de kant te schuiven, en mij aan een paal recht te trekken :p. Ik had alleszins veel bekijks... En net als je denkt: ik wil hier rap weg, het is té genant, dan val je nog eens :p. Waarop een man (die de eerste twee valpartijen niet gezien had) zei: "Je moet voorzichtig zijn, hé". Nee meneer, ik doe dit voor mijn plezier :p. 

 

Ik weet het, over een week of zo ben ik hier hartelijk om aan het lachen. Maar momenteel doet het overal pijn... En voor mijn dieet doet het ook geen deugd: ik grijp veel te snel naar "troostfood", plus: in mijn hoofd klinkt er een stemmetje dat zegt: "Wees blij dat je zo'n goed gevuld achterwerk hebt, dat doet minder pijn" :-). 

 

Nu heb ik alleszins recht op wat zaagtijd, vind ik :p. Alleen zit ik nu alleen in ons appartementje... 

 

 

Update, één dag later: 

Overal spierpijn, een paar (nog niet al te) blauwe plekken, maar ik kan er toch al iets meer mee lachen. Zo ook Spook, die ik gisteren aan de telefoon had... Ik zal het nog lang mogen horen! Maar naar het schijnt is dat iets genetisch, van altijd te vallen en overal tegen te lopen :p. 

Vandaag staat dit op de vrt-nieuwssite... Dat kon ook geen dag eerder zeker? Alhoewel ik mij betwijfel of ze zo'n maatregelen zouden nemen voor zo'n prutsstraatje als dat van gisteren... In het terugkeren ben ik langs het Ladeuzeplein omgelopen, en daar was het goed te doen. 

 


17:10 Gepost door ikke | Permalink | Commentaren (4) | Tags: lomp zijn, vallen, sneeuw |  Facebook |

Commentaren

Ik ken het gevoel... ben zelf gelukkig nog niet gevallen maar het scheelt niet veel zenne.... Gisteren ben ik echt naar huis gegleden. Had tranen in mijn ogen van de schrik, de kou en de inspanning om recht te blijven....

Gepost door: Alice | 28-12-10

Ik heb er ook al gelegen, twee weken geleden en mijn knie ziet er nog blauw van, enfin nu is't eerder paars-geel. Maar inderdaad, na een tijdje kan je er mee lachen, eens de ergste pijn over is :p

Alleszins nog prettige feesten Ladybird!

Gepost door: Lilaea | 28-12-10

Haha, er verscheen een glimlach op mijn gezicht na het lezen van jouw blogje. Vooral omdat je verhaal mij ZO bekend voorkomt...
Ik vind de sneeuw heerlijk, maar waarom oh waarom moet ik altijd net uitschuiven wanneer er mensen voorbijkomen? Of nog erger, een knappe gast?
haha, dan maar maken dat je wegbent.. Lekker genant!

Gepost door: Barbara | 28-12-10

Dankuwel... Ik zou sowieso ook wel gelachen hebben moest ik iemand anders op zijn/haar achterwerk over straat hebben zien glijden :p.

Voor jullie ook prettige feesten!

Gepost door: Ladybird | 28-12-10

De commentaren zijn gesloten.